top of page

DE OORSPRONG

Het ontstaan van Wood & Light

In 2020 ben ik begonnen met het maken van lampen in en met wilgenhouten boomstammen. Lampen die in mijn gedachten al veel langer brandden en op dat moment echt vorm kregen. Vormen die bij iedere lamp weer totaal anders uit pakten. Dat is het leuke van werken met natuurproducten.
Met het maken van deze lampen is de oorsprong van Wood & Light een feit.
De meeste lampen zijn gemaakt van de knotwilgen die op ons eigen erf groeien en hebben dus geen wereldreis gemaakt. Door te creëren met producten die dicht bij en in huis te vinden zijn lever ik mijn steentje bij aan de natuur en geef ik het hout en andere materialen een tweede kans om te stralen.
Hoe ver mijn lampen of andere items na jouw aankoop reizen, dat laat ik geheel aan jou over!
Ik hou van de natuur en vind het heerlijk om te creëren.

sized_013 Astrid 9jan2020.jpg

Van 'de oorsprong' naar het 'nu'

 

Gaandeweg komen er steeds meer bijzondere houten items bij, zoals herinnerings-boomschijven, krukjes, tapas planken, naamborden met eventueel je eigen logo en lettertype, bijzettafels van stoere robuuste boomstronken.
Alles is puur handwerk en dat levert mooie unieke creaties op die telkens weer een eigen karakter hebben. Neus rustig rond op de site.
Neem gerust contact met mij op om het één en ander te bespreken of om een afspraak te maken om langs te komen en met eigen ogen te zien wat Wood & Light voor je heeft of kan betekenen.

 ,Een liefdevolle en sfeervolle groet

Astrid van der Ham-de Wit

bottom of page