top of page

Lampen

Met de lampen van
Wood & Light weet je zeker dat jij als enige op de hele wereld deze lamp hebt. Geen exemplaar is hetzelfde. Ook bij het maken van de lampen wil ik goed met de natuur omgaan, hierdoor geef ik sommige onderdelen een tweede kans en doe ik dus soms aan hergebruik.
Kijk bij de diverse lampen welke jou het meest aanspreekt en ik hoor het graag van je als je besluit tot aankoop van een Knotwilg lamp.
Wil je de lampen liever eerst met eigen ogen zien, dat kan natuurlijk! Bel me, dan maken we een afspraak.

sized_029 Lamp 3feb2020.jpg
sized_011 Lamp 3feb2020.jpg

"Binnentuintje"
Deze lamp is mijn persoonlijke favoriet.
De knotwilg waarvan deze lamp gemaakt is gaf ruimte aan een andere plant om in zijn beschutting te groeien. In de lamp zie je de wortels van de andere plant nog zitten. Vandaar de naam Binnentuintje.
Ik hou van deze lamp door het symbolische, het beschutting geven aan de ander die in jouw luwte mag groeien.
De lamp heeft een emaille fitting en uiteraard kan je zelf kijken welke bol je er het mooist in vindt staan.

De prijs van Binnentuintje is €155,00

"Hoog aan de hemel"
Zoals de zon hoog aan de hemel kan schitteren, zo schittert deze lamp ook als jij hem in jouw huis plaatst. Ook bij deze lamp is met het licht te spelen. Een lamp met reflectie geeft een heel ander schijnsel dan een lamp met een witte bol of waarin de gloeidraden zichtbaar zijn.
Je kunt het licht dus afstemmen op jouw wensen en interieur.
Met Hoog aan de hemel scoor je hoge ogen, dat is een ding wat zeker is!

De prijs van Hoog aan de hemel is €135,00

sized_027 Lamp feb2020.jpg
039%20Lamp%203feb2020_edited.jpg

"Avondgloren"
Kan jij ook zo genieten van de ondergaande zon en de mooie gloed die dan zichtbaar is?

Avondgloren geeft ook een prachtige gloed over de wand waar hij voor staat. Een echte sfeermaker in jouw interieur. Heerlijk om aan het einde van de dag naar te staren en tot rust te komen.

De prijs van Avondgloren is €135,00

"Als een paal boven water"
Deze lamp geeft een knipoog naar de plaats waar de knotwilg geworteld was. De stam waaruit de lampenvoet gemaakt is hing boven het water. Schots en scheef, aan de slootkant, daar gedijt de knotwilg het best.
Het staat dan ook als een paal boven water dat deze lamp je interieur een extra tintje geeft. Als leuk detail heeft hij een koperen leiding tussen de stam en de lampenkap. Overigens is Als een paal boven water ook prachtig zonder lampenkap, met een mooie bol erin. Of uiteraard met een andere kap, passend bij jouw interieur.

De prijs van Als een paal boven water is €125,00

sized_047 Lamp 3feb2020.jpg
IMG_20200629_155323.jpg

"Boslamp"

In tegenstelling tot de andere lampen vindt deze lamp zijn oorsprong in het bos. De tak is grillig van vorm en goed geschikt om er een touwlamp omheen te slingeren. 
Om hem stevigheid te geven is hij bevestigd op een oude balk, op deze manier kan hij wel tegen een stootje. 
Ook hier geldt weer dat iedere lamp uniek is en iedere tak kronkelt zoals hij gegroeid is. Heb je zelf binding met een bijzondere tak? Neem contact op en ik maak er iets moois van voor je!

De prijs van Boslamp is €125,00

bottom of page